Flødekartofler:
Ca. 1kg Kartofler
Ca. en kvart liter fløde
En smule mælk
En smule basilikum
En smule paprika
En smule salt
Tilberedning:
Kartoflerne skrælles og rives, hældes i et fad, overhældes med fløde, mælk og krydderier. Derefter sættes det i ovnen, i cirka 45 minutter.
Bagte flødekartofler |
Oksefarsbrød med butterdej:
Ca. 500 gram oksekød
En smule soltørrede tomater
Ca. 3 fed hvidløg
En smule olie
En smule salt
En smule peber
En smule mel
Ca. 2 dl piskefløde
En håndfuld perleløg
1 pakke frisk eller frossen butterdej
Tilberedning:
Oksekød, soltørrede tomater og hvidløg, svitses i en gryde, med en smule olie. Når kødet er svitset brunt, jævnes det med lidt mel, og bagefter tilsættes fløden.
Halvdelen af butterdejen lægges på bordet. Halvdelen af kødfyldet lægges ovenpå, og ovenpå kødet lægges perleløg, man kan evt. drysse dem med en smule sukker for at karamelliserer dem en smule. Resten af kødfyldet lægges ovenpå, og der lægges et låg af butterdej henover. Butterdejen trykkes godt sammen i siderne, og bliver puttet ind i ovnen i omkring 45 min.
Bagt farsbrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar